Kom din paradentose i forkøbet

Paradentose er en folkesygdom, der rammer omkring 40% af den voksne befolkning. Derfor er det en normal tilstand som patient, men paradentose kan være svært at opdage.

Hos Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter forebygger og behandler vi effektivt paradentose.

Læs mere om vores behandling her og book en tid hos din tandlæge i Rødovre.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en irreversibel sygdom, som betyder, at det knoglevæv du mister ikke kommer igen. Paradentose kommer som følge af bakterier i tænderne, som løsner tandkødet og knoglerne, som tænderne sidder fast i. Dermed nedbrydes knoglen, og tænderne kan i værste tilfælde falde ud.

En professionel behandling

Vores tandlæge Ulrik Juhl har specialiseret sig i paradentosebehandling både her i Danmark og i udlandet. Han har indført effektive behandlingsformer mod sygdommen fra USA.

Ligeledes har vores tandplejer Nobel specialiseret sig i paradentosebehandling og udfører grundige behandlinger i samarbejde med vores tandlæger.

Som patient er du altid under kærlig og tryg behandling på vores klinik, og vi kan sørge for, at din paradentose ikke forværres.

Undgå paradentose – gå regelmæssigt til tandlægen

Paradentose kan være svært at opdage for dig. Ofte opdager du først sygdommen, når den er fremtræden.

På vores klinik kan vi se sygdommen tidligere og forebygge den, hvis du går regelmæssigt til tandeftersyn. Dermed slipper du for en dyr tandlægeregning og sikrer dig sunde og funktionelle tænder.

Forebyg med grundig tandbørstning og sund kost

Du kan selv være med til at forebygge paradentose, så du ikke er blandt de 40% af voksne, som bliver ramt.

Ved at børste dine tænder grundigt to gange dagligt og spise sund kost uden for meget sukker, mindsker du chancen for at få paradentose. Sukkerholdig mad og drikke vil øge chancen for huller og bakterier, der giver paradentose gode vilkår.

Kontakt os i dag og kom paradentose til livs

Lider du af paradentose eller vil gerne forebygge mod sygdommen?

Kom forbi til et tandeftersyn – så sørger vi for en tryg oplevelse. Det er med til at holde dine tænder sunde og raske.

Ofte stillede spørgsmål om paradentose

Hvem kan få paradentose?
Det kan alle. Derfor er det vigtigt at gå til tandeftersyn efter tandlægens anbefalinger.

Hvordan behandles paradentose?
Det er svært at behandle, men her på klinikken har vi stor erfaring med paradentosebehandling. Det handler om at rense tænderne og fjerne bakterierne. Det kan også være, du skal have en rensning af dine tandrødder. I alvorlige tilfælde kan en operation være nødvendig.

Hvad koster behandlingen?
Det kommer an på, hvor omfattende den er. Du kan se vores prisliste her, og vi giver altid et overslag på prisen inden behandling.