Behandlinger uden smerter i trygge omgivelser

Hos Tandlæge- og Implantatcenter i Rødovre Centrum kan vi udføre en række behandlinger lige fra et traditionelt tandtjek til implantater og kosmetiske behandlinger.

Vi laver altid en grundig undersøgelse på dig og kommer med mulige behandlingsforslag. Dermed er du altid med på råd og får både en grundig forklaring af behandlingen og en pris oplyst inden.

Kontakt os gerne ved akut behov

Hvis der opstår et akut behandling for tandpleje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

En varm modtagelse og et grundigt tjek som ny patient

Er du ny patient, vil vi spørge dig, om du har tandproblemer. Dernæst går vi videre til et traditionelt tandeftersyn og eventuelt røntgenbilleder af dine tænder.

Ved behov for behandling vil vi altid tage udgangspunkt i det bedste mulige og informere dig grundigt, men vi kan også komme med alternative løsningsforslag. Du får selvfølgelig altid oplyst en pris, inden vi går i gang.

Dertil er det vigtigt for os, at behandlingen er smertefri, da det er essentielt for mange patienter. Du kan læse mere om hver enkelt behandling herunder.

Almen tandbehandling

Den almindelige tandpleje dækker blandt andet over tandtjek og fyldninger af huller. Har du caries, kan hullet erstattes med en plastfyldning, som er en bedre løsning end sølv og som samtidig fjerner risikoen for kviksølv.

Mere om almen behandling her

Implantater

Har du mistet en tand, kan vi indsætte et implantat, som er en kunstig rod, der skrues ned i kæbeknoglen. Hermed får du både en holdbar, naturlig og stærk erstatning for den mistede tand. Med et implantat kan du bevare din kæbeknogle, og knoglen vil med tiden vokse ind i implantatet.

Læs mere om implantater

Kosmetiske behandlinger

Vi udfører kosmetiske behandlinger som tandblegninger og plastbehandlinger, der ændrer udseendet på dine tænder og giver dig et resultat, du er glad for. Der er sket meget indenfor kosmetisk tandpleje de seneste år, hvor både materialer og teknikker er forbedret.

Klik her for at læse mere

Tandregulering

Du kan både få en funktionel og kosmetisk tandregulering på vores klinik. En funktionel tandregulering stopper eller forebygger skader grundet tandstillingen, mens en kosmetisk regulering er for at få et pænere smil.

Klik her og bliv klogere

Kirurgi

Vi kan lave kirurgi uden større ubehag for patienten. Under et kirurgisk indgreb vil du ofte være lokalbedøvet, men der er også mulighed for fuld narkose. Vi fjerner både visdomstænder, sørger for knogleopbygning og udfører kirurgi mod paradentose.

Læs mere her

 

Proteser

Har du mistet en tand, kan vi indsætte et implantat, som er en kunstig rod, der skrues ned i kæbeknoglen. Hermed får du både en holdbar, naturlig og stærk erstatning for den mistede tand. Med et implantat kan du bevare din kæbeknogle, og knoglen vil med tiden vokse ind i implantatet.

Mere om proteser

Parodentose

Parodentose ses hyppigt hos voksne, og sygdommen er forårsaget af bakterier, der løsner tandkødet og knoglen. Dermed kan tanden i værste tilfælde falde ud. Vi kan sørge for at forebygge og behandle sygdommen.

Bliv klogere her

Kroner og broer

Kan en fyldning ikke reparere din tand eller flere tænder, kan du få en krone eller bro. Vi fremstiller kroner og broer i porcelæn og sikrer et naturligt og holdbart resultat. Du vil få din krone efter ca. 8-10 dage.

Læs om kroner og broer

 

Rodbehandling

Er der hul til nerven, kan en rodbehandling være en nødvendig behandling for at redde din tand. Vi sætter en ære i, at du beholder dine naturlige tænder, og vi vil vurdere, om en rodbehandling kan redde tanden.

Tryk for mere om rodbehandling

 

Revnede tænder

Mange mister deres tænder grundet revner. Revner kan opdages ved en overfølsomhed i tanden, når der spises. Vi kan ikke fjerne revnen i tanden, men vi kan standse udviklingen med en plastfyldning eller krone.

Læs mere om revner

Smertefri behandling og tandlægeskræk

Det er vigtigt for os, at alle behandlinger er smertefrie, fordi mange frygter, at det er smertefuldt at gå til tandlægen. På den måde vil vi gerne forebygge tandlægeskræk og tage en snak med dig, hvis du er bange for at gå til tandlægen.

Læs mere her