Om Rødovre Centrum Tandlæge og Implantatcenter

Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter havde 10 års jubilæum i Rødovre centrum i juni 2020. Klinikken har fire behandlingsrum, som alle er indrettet til almindelig tandbehandlinger samt kirurgi. I vores venteværelse er der TV, fri Wi-Fi og kaffe. Klinikken er fuldt digitaliseret og løbende blevet opdateret samt har de nyeste udstyr indenfor røntgen, kirurgi, implantater og rodbehandling, som vi mener er afgørende for at sikre en optimal behandling.

Rødovre Centrum er et af landets største indkøbscentre med gode trafikforbindelser samt 3000 gratis parkeringspladser med ubegrænset parkeringstid.
Vi udfører alle former for tandlægebehandlinger og har mangeårig ekspertise i implantatbehandlinger.
Vi sætter en ære i at udføre alle behandlinger med størst mulig grundighed lige fra tandrensninger til avanceret kirurgi. Vi finder det helt afgørende, at vi tandlæger løbende videreuddannes og praktiserer inden for flest mulige områder af odontologien, da man kun herved sikres en optimal behandlingsplan tilpasset den enkelte. Kun tandlæger, der mestrer en behandling, kender dens reelle muligheder og begrænsninger.

Ved at det fulde behandlingsforløb udføres af klinikkens egne tandlæger, sikres helhed i behandlingen, og man undgår misforståelser og fordyrende mellemled.

Vi er medlem af tandlægeforeningen

Da klinikken er medlem af Tandlægeforeningen betyder det at klinikkens ansatte arbejder under en overenskomst, så der er tryghed i arbejdsforhold og vilkår. Det sikrer dig som patient i forhold til opretholdelse af et højt fagligt niveau.

Det er os som tager imod

Her er holdet du møder når kommer på klinikken. Klik på billedet for at læse mere om os. Vi glæder os til at tage imod dig!

Cheftandlæge Ulrik Juhl

Ulrik Juhl

Cheftandlæge

Tandlæge Hannes

Hannes

Tandlæge

Tandlæge Ayah

Ayah

Tandlæge

Tandplejer Abdel

Abdel

Tandplejer

Tandplejer Nobel

Nobel

Tandplejer

Ledende klinikassistent Dorthe

Dorthe

Ledende klinikassistent

Klinikassistent elev Maryan

Maryan

Klinikassistent elev

Klinikassistent elev Muhim

Muhim

Klinikassistent elev

Klinikassistent elev Wali

Wali

Klinikassistent elev

Rengøring Marianne

Marianne

Rengøring

Her kan du se vores klinik