Grundig tand­behandling i Rødovre Centrum

Vi sætter en ære i at behandle vores patienter med fokus på omsorg, tryghed og grundighed. Vi ønsker at skabe en god og behagelig oplevelse for dig, så snart du træder ind ad døren til vores klinik.

Vi befinder os i et af Danmarks største indkøbscentre Rødovre Centrum, og det har vi gjort i mere end 11 år. Her er det nemt at komme til både med både S-tog, busser, bil eller cykel.

Vi sætter en ære i vores arbejde

Vores dygtige personale er passioneret for vores fag, og vi udfører alle vores behandlinger med størst mulig grundighed – lige fra almene tandrensninger til avanceret kirurgi.

Vores personale i Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter indeholder tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og ikke mindst en ansvarlig for rengøringen. På den måde dækker vores personale alle områder, som er afgørende for at skabe en professionel og grundig behandling.

Alle fortjener et smukt og sundt smil – og det hjælper vi dig med.

Vi følger udviklingen hele tiden

For at kunne leve op til vores garantier og udføre et godt stykke arbejde over for vores patienter, finder vi det afgørende, at vi altid løbende bliver videreuddannet og praktiserer inden for flest mulige områder af odontologien.

På den måde sikrer vi at kunne levere et flot og godt stykke håndværk samt en optimal behandlingsplan, som er tilpasset den enkelte patient.

Ved at være på forkant inden for videnskaben og de rette teknikker vil vi kunne mestre vores tilbudte behandlingsmuligheder og kende behandlingernes reelle muligheder og begrænsninger.

Føl dig tryg hos os i Rødovre

Der er absolut intet galt i at have et anspændt forhold til tandlægebesøg – du er med garanti ikke den eneste, som har den følelse. Derfor lægger vi stor vægt på at bekæmpe tandlægeskræk, så du altid kan henvende dig til os – ligegyldigt hvad du har på hjerte.

Hele vores personale er bevidste om tandlægeskræk, og vores ansatte er forberedte på og erfarne i, hvordan tandlægeskræk kan tackles bedst muligt.

Vi ønsker at skabe et tillidsfuldt forhold til alle vores patienter. Vi har blot brug for, at du som patient er åben og ærlig, så vi i fællesskab kan skabe et skræddersyet og trygt forløb – og dermed en god oplevelse for dig.

Nyd ventetiden hos

Ventetid kan ofte være irriterende, og vi stræber altid efter at overholde tidsplanen i vores klinik i Rødovre. En sjælden gang imellem kan der dog opstå uforudsete forskydninger.

Af den årsag har vi gjort meget ud af vores venteværelse, så du kan nyde ventetiden i ro og mag. I vores venteværelse er der både TV, fri Wi-Fi og ikke mindst kaffe på kanden.

Derudover er vores klinik beliggende i et af landets største indkøbscentre, og der er derfor aldrig mere end to minutters gang, hvis sulten eller shoppelysten pludselig melder sig.

En topmoderne tandlægeklinik

Vores tandlægeklinik i Rødovre Centrum indeholder fire behandlingsrum, som alle er indrettet til almindelige tandbehandlinger samt kirurgiske indgreb.

Vores klinik er fuldt digitaliseret, bliver løbende opdateret og indeholder de nyeste redskaber inden for røntgen, kirurgi, implantater og rodbehandlinger. Således har vi styr på vores udstyr og redskaber, som også er afgørende for en optimal behandling af vores patienter.

Vi ønsker at udvikle os hele tiden, så vi altid kan levere det bedste stykke arbejde over for vores patienter. Alle patienter fortjener en tryg, sikker og god oplevelse i vores klinik.

Vi tilbyder alle slags tandlægebehandlinger

I vores klinik er vi stolte over vores faglige viden og praktiske kunnen, og derfor tilbyder vi også vores patienter alle former for tandlægebehandlinger, og vi har en mangeårig ekspertise i tandbehandlinger.

Derfor kan du som patient både få simple behandlinger som tandrensninger til større indgreb som rodbehandlinger.

Vi ønsker at skabe et tillidsfuldt bånd med vores patienter, hvor vi altid inddrager patienter i vores behandlingsforløb. På den måde undgår vi misforståelser og tvivlsspørgsmål, der kan have en negativ effekt på hele forløbet.

Det er os som tager imod

Her er holdet du møder når kommer på klinikken. Klik på billedet for at læse mere om os. Vi glæder os til at tage imod dig!

Cheftandlæge Ulrik Juhl

Ulrik Juhl

Cheftandlæge

Tandlæge Jacob

Jacob

Tandlæge

Tandlæge Sahra

Sahra

Tandlæge

Ledende klinikassistent Dorthe

Dorthe

Ledende klinikassistent

Tandplejer Nobel

Nobel

Tandplejer

Klinikassistent elev Bilal

Bilal

Klinikassistent elev

Klinikassistent elev Salwa

Salwa

Klinikassistent elev

Rengøring Marianne

Marianne

Rengøring

Her kan du se vores klinik