Kontakt os

De bedste råd og den bedste vejledning får du naturligvis på klinikken, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan også ringe til os og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Når du er her, kan du også læse mere om tænder, tandbehandling og tandbørstning i en række pjecer, som er udarbejdet af Tandlægeforeningen i samarbejde med eksperter på de enkelte fagområder.

Akut tid

Har du fået akut tandpine gør vi vores yderste for at hjælpe dig så hurtigt som muligt dvs. næsten altid samme dag. Jo tidligere du ringer jo større er sandsynligheden for at du kommer til samme dag.

Ved akut modtagelse gør vi dig smertefri og forsøger at nå at behandle det grundlæggende problem, men ofte bliver der behov for en ny tid for at afslutte behandlingen.

Ring så gør vi os umage for at at behandle dig så hurtigt som muligt.

Sådan finder du vej

Du finder os i Rødovre Centrum ved opgang R, den turkise dør, lige ved Strauss Skrædderi. Du kan tage trappen eller elevatoren op til anden sal. Klinikken ligger nede for enden af gangen.

Kommer du i bil er der masser af gratis parkering. Du kan parkere ude foran klinikken på parkeringspladsen ved Rødovre Parkvej og Højnæsvej. Indkørsel ved Højnæsvej. Det er også nemt at komme til klinikken med busforbindelse der går lige til døren med bus 13, 132, 161, 7A, 9A, 200S og 848.

Åbningstider & Kontaktinformation

man., tirs., tors. 8:00 – 18:00
ons. 8:00 – 17:00
fre. 8:00 – 16:00