Kosmetiske behandlinger til dig, der drømmer om det perfekte tandpastasmil

Døjer du med skæve, misfarvede eller manglende tænder? Dine tænder påvirker en stor del af dit udseende og andres opfattelse af dig. Er du ikke tilfreds med dine tænders udseende, kan vi hjælpe dig.

Hos Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter tilbyder vi kosmetiske behandlinger, der giver dig flotte og sunde tænder. Få mere viden om behandlingerne herunder.

Hvad er en kosmetisk behandling?

I løbet af de seneste år er efterspørgslen af kosmetiske tandbehandlinger steget, hvilket skyldes det stigende fokus på sundhed og udseende.

Blegning er den mest populære behandling, hvis du døjer med misfarvning af tænderne på grund af alder eller overforbrug af kaffe, te og cigaretter.

Ved blegning bruges en gel, der oxiderer farvestoffer, som er trængt ind i tænderne. I vores klinik bleger vi kun dine tænder, hvis vi vurderer, at det vil resultere i et langtidsholdbart kosmetisk resultat.

Kosmetisk plast er også en populær behandling, hvor man reparerer knækkede, skadede eller misfarvede tænder med plastmateriale. Plastmaterialet limes til tanden og giver et flot, hvidt smil.

Et dyrere, men mere holdbart alternativ til plast er keramik, hvor tænderne slibes først, hvorefter keramikken limes på med plastcement.

Hvornår er kosmetiske behandlinger nødvendige?

Selvom kosmetiske behandlinger skaber æstetiske resultater, betyder det ikke, at behandlingerne er unødvendige.

Er du utilfreds med dine tænders placering, eller døjer du med misfarvning, kan det påvirke selvværdet og dit mentale helbred, når du skjuler tænderne for andre og holder igen med at smile.

En kosmetisk behandling af tænderne vil styrke selvtilliden og måden, du begår dig på i hverdagen.

Har du været ude for en ulykke og slået en flig af tanden? Eller døjer du med store mellemrum mellem tænderne?

Kosmetisk tandbehandling er nødvendig, hvis du knækker tænderne i en ulykke. Det kan også hjælpe på situationer, du ikke selv kan styre – såsom ved uregelmæssige former eller størrelser af tænderne.

Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Der er mange, der lider af tandlægeskræk, mens andre er bange for, at behandlingen gør ondt.

Hos Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter laver vi altid en grundig undersøgelse og kommer med mulige behandlingsforslag. Vi tager dig med på råd og sikrer, at behandlingen foregår på dine præmisser, så du føler dig tryg.

Samtidig hjælper det på tandlægeskrækken, at vi kommer med grundige forklaringer af behandlingens processer, så du er afklaret med forløbet.

Smertefri behandling i trygge omgivelser

Tandlægeskræk skyldes oftest, at man tidligere har haft en dårlig oplevelse hos tandlægen, såsom utilstrækkelig bedøvelse, der har resulteret i smerter.

I vores klinik kontrollerer vi altid, at lokalbedøvelsen virker, før vi begynder behandlingen. Skal du behandles med indgreb, der kan give efterfølgende ubehag og smerter, sørger vi for at forebygge smerterne bedst muligt med medicin.

Derudover giver vi mundtlig og skriftlig vejledning om, hvordan du undgår smerter. Fortæller du os om dine bekymringer, kan vi bedst hjælpe dig igennem forløbet hos os.

Kosmetiske behandlinger med de nyeste redskaber og teknikker

De seneste år er der sket en udvikling af kosmetiske tandbehandlinger, hvor materialerne er blevet bedre, og der er udviklet nye og effektive teknikker.

På vores tandlægeklinik i Rødovre ønsker vi at udvikle os hele tiden, så vi kan levere det bedste stykke arbejde.

Derfor er vi løbende opdaterede med de nyeste redskaber inden for branchen, så vi kan sikre dig en god oplevelse som patient hos os, uanset hvilken behandling du skal have.

Få flotte tænder hos Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter

Er du på udkig efter en tandlæge i Rødovre? Vi varetager gerne opgaven, uanset om du skal have en kosmetisk behandling, tandregulering eller proteser.

Hos Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter giver vi alle patienter en varm modtagelse og en rar oplevelse.

Er du ny patient hos os, spørger vi først, om du har tandproblemer, hvorefter vi foretager et almindeligt tandeftersyn. Skal du behandles, informerer vi dig grundigt og oplyser altid prisen, inden vi starter behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål om kosmetiske behandlinger

Hvor lang tid tager en kosmetisk behandling?

Det afhænger af, hvilken behandling der er tale om, og hvor meget der skal laves. En simpel tandblegning tager omkring en time, mens en tandregulering kan strække sig over flere måneder.

Er plastfyldning en kosmetisk tandbehandling?

Ja. Plastfyldning er en genopbygning af tænderne i plastmateriale. Har du hullede, knækkede eller revnede tænder, vil det være oplagt med en kosmetisk behandling som plastfyldning.

Hvad er priserne på kosmetiske tandbehandlinger?

Det er forskelligt, hvad priserne er, fordi det afhænger af selve behandlingen. Ønsker du et generelt overblik over priser på en plastfyldning eller tandblegning, kan du se vores prisliste her.